3.3 C
Ohrid
Saturday, February 4, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Недостаток на вода во словенечка Истра: врнежите донесоа олеснување

Недостаток на вода во словенечка Истра: врнежите донесоа олеснување, но ограничувањата остануваат

Без намалувања на снабдувањето со вода за пиење заврши продолжениот викенд кој со страв се очекуваше во словенечка Истра. Потрошувачката се зголеми, но падна...

Latest news

- Advertisement -spot_img