17.9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Невработеноста во Европа останува непроменета

Невработеноста во Европа останува непроменета

Според сезонски приспособените податоци, стапката на невработеност во еврозоната се задржа на нивото од мај на 6,6 отсто во јуни, но е намалена за...

Latest news

- Advertisement -spot_img