14.9 C
Ohrid
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Невидена гужва во Макарска: Ги носиме цените

Невидена гужва во Макарска: Ги носиме цените, некои од нив можеби ќе ве изненадат

Цените се зголемени, но интересот на туристите, се чини, воопшто не е намален. Ја посетивме Макарска, едно од омилените летувалишта на граѓаните на БиХ...

Latest news

- Advertisement -spot_img