25.9 C
Ohrid
Wednesday, July 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

На чекор сме до зголемување од 2.806 денари

На чекор сме до зголемување од 2.806 денари

Преговорите за усогласување на платите во јавниот сектор значат системско и солидарно зголемување на платите за 2.806 денари за сите вработени во јавниот сектор,...

Latest news

- Advertisement -spot_img