25.9 C
Ohrid
Wednesday, July 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

На туризмот му недостасуваат 30.000 работници

На туризмот му недостасуваат 30.000 работници. Дали некои хотели ќе останат затворени?

Туристичките компании не можат да најдат вработени на домашниот пазар, па се обраќаат кон странски работници, иако базенот на соседните земји е веќе прилично...

Latest news

- Advertisement -spot_img