14.9 C
Ohrid
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

На Табановце за влез во државата се чека околу 40-60 минути

На Табановце за влез во државата се чек околу 40 минути, на Богородица за излез се чека од 15 до 30 минути

На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу 40 минути. На ГП Богородица за излез се чека од 15 до...

Latest news

- Advertisement -spot_img