-1.1 C
Ohrid
Sunday, February 5, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

На малите деца треба да им се дозволи да бидат неуредни додека јадат

На малите деца треба да им се дозволи да бидат неуредни додека јадат

Клиничкиот психолог Рејчел Коен ги охрабрува родителите да им дозволат на своите бебиња да бидат неуредни додека јадат бидејќи тоа е клучно за развојните...

Latest news

- Advertisement -spot_img