More
  - Advertisement -spot_img

  TAG

  на Косово

  „Вечерва сите ќе навиваат за Србија, во Црна Гора, на Косово, но и браќата Македонци!“- Вучиќ му се јавил на селекторот во Катар,...

  „Вечерва сите ќе навиваат за Србија, во Црна Гора, на Косово, но и браќата Македонци!“ Ова го порача српскиот претседател Александар Вучиќ во пресрет на...

  Latest news

  - Advertisement -spot_img