18.9 C
Ohrid
Friday, July 1, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

На граничниот премин Богородица

На граничниот премин Богородица, за влез во државата, има чекање околу 30 минути

На граничниот премин Богородица, за влез во државата, има чекање околу 30 минути. На останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за...

На граничниот премин Богородица, за влез во државата, има чекање околу 30 минути

На граничниот премин Богородица, за влез во државата, има чекање околу 30 минути. На останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за...

Latest news

- Advertisement -spot_img