14.3 C
Ohrid
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

на Богородица за излез се чека од 15 до 30 минути

На Табановце за влез во државата се чек околу 40 минути, на Богородица за излез се чека од 15 до 30 минути

На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу 40 минути. На ГП Богородица за излез се чека од 15 до...

Latest news

- Advertisement -spot_img