7.9 C
Ohrid
Wednesday, November 30, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

НАТО ги оцени вооружените сили: 118 војници го осветлија лицето на Босна и Херцеговина

НАТО ги оцени вооружените сили: 118 војници го осветлија лицето на Босна и Херцеговина

„Официјално ги известувам граѓаните на Босна и Херцеговина дека борбената група на лесни пешадиски баталјони синоќа го завршила својот увид и дека е оценета...

Latest news

- Advertisement -spot_img