2.9 C
Ohrid
Sunday, November 27, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Народна банка измери просечна инфлација од 10

Народна банка измери просечна инфлација од 10, 9 отсто

Основната каматна стапка останува непроменета на ниво од 2,5 отсто, а понудата на благајничките записи исто така останува непроменета и изнесува 10 милијарди денари,...

Latest news

- Advertisement -spot_img