0.9 C
Ohrid
Sunday, January 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

НАМЕНЕТИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА И ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОГРАМА ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЧИТЕ НА ОПШТИНА ОХРИД ЗА 2022-2023 ГОДИНА

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИБИРАЊЕ НА БАРАЊА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СРЕДСТВА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД ЗА 2022 ГОДИНА, НАМЕНЕТИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА И ФИНАНСИРАЊЕ НА...

Врз основа на Програмата за заштита на потрошувачите на oпштина Охрид за период 2022-2023 година (“Службен гласник на општина Охрид” бр. 8 од 01.08.2022...

Latest news

- Advertisement -spot_img