8.9 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

можеше ли да почека да се префрли на гас?

Љубљана има јаглен за грејна сезона, можеше ли да почека да се префрли на гас?

Од друга страна, Енергетика Љубљана, која од новата година преминува на гас, но се уште не го закупила, веќе има обезбедено испораки на индонезиски...

Latest news

- Advertisement -spot_img