13.3 C
Ohrid
Monday, October 3, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Министерството за финансии почна јавна дебата за предложеното редизајнирање на системот на оданочување во земјава

Министерството за финансии почна јавна дебата за предложеното редизајнирање на системот на оданочување во земјава

Министерството за финансии почна јавна дебата за предложеното редизајнирање на системот на оданочување во земјава. – Денеска почнуваме со јавна дебата за концептот на даночни...

Latest news

- Advertisement -spot_img