13.3 C
Ohrid
Monday, October 3, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

меѓу струмичките села Требичино и Василево и во Тетово

Во земјава се активни два пожара, меѓу струмичките села Требичино и Василево и во Тетово

Во земјава се активни два пожара, меѓу струмичките села Требичино и Василево и во Тетово, каде што гори депонијата. На терен се излезени екипи...

Latest news

- Advertisement -spot_img