3.3 C
Ohrid
Saturday, February 4, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Малите членови на семејството „Алкалиоид“ го одбележаа Денот на здравјето

Малите членови на семејството „Алкалиоид“ го одбележаа Денот на здравјето

„Здравјето претставува целосна физичка, психичка и социјална благосостојба, а не само отсуство на болест или изнемоштеност“, се вели во дефиницијата на Светската здравствена организација...

Latest news

- Advertisement -spot_img