20.9 C
Ohrid
Sunday, October 2, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Македонската енергетска асоцијација предлага мерки за да нема рестрикции на зима

Македонската енергетска асоцијација предлага мерки за да нема рестрикции на зима

Македонската енергетска асоцијација – МЕА при Стопанската комора минатата недела одржа седница на која се разгледа енергетска состојба во моментот и состојбата со снабдување...

Latest news

- Advertisement -spot_img