13.3 C
Ohrid
Monday, October 3, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Македонија е под влијание на воздушна маса од Африка

Македонија е под влијание на воздушна маса од Африка

Во текот на оваа недела и под влијание на стабилна и затоплена воздушна маса од Африка, времето во Македонија ќе биде стабилно, суво и...

Latest news

- Advertisement -spot_img