-1.1 C
Ohrid
Sunday, February 5, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Криза? Каква криза? Индустријата за луксузни производи е во подем

Криза? Каква криза? Индустријата за луксузни производи е во подем

Многумина во Германија мораат да го затегнат ременот. Но, не сите. Не се малку оние кои имаат доволно пари и покрај последиците од војната...

Latest news

- Advertisement -spot_img