9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Конференција за проектот кој е финансиран од Европската Унија – Превенција од ризици за одржливи практики за животна средина за земјоделци – Преспа

Конференција за проектот кој е финансиран од Европската Унија – Превенција од ризици за одржливи практики за животна средина за земјоделци – Преспа

Денеска се одржа конференција, во врска со проектот кој е финансиран од Европската Унија – Превенција од ризици за одржливи практики за животна средина...

Latest news

- Advertisement -spot_img