13.3 C
Ohrid
Monday, October 3, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Комисијата за заразни болести не препорача нови мерки

Комисијата за заразни болести не препорачува нови мерки

На денешниот состанок Комисијата за заразни болести ја разгледа епидемиолошката состојба во земјата. Во изминатата недела се забележува благ пораст на бројот на нови...

Комисијата за заразни болести не препорача нови мерки

Комисијата за заразни болести на денешниот состанок констатираше дека има зголемување на бројот на позитивни случаи на ковид-19 во однос од минатата недела, и...

Latest news

- Advertisement -spot_img