25.9 C
Ohrid
Tuesday, July 5, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Ковачевски открива како ќе се дојде до повисоки плати

Ковачевски открива како ќе се дојде до повисоки плати

Најлесно е да се покачи платата во јавниот сектор – Синдикатот ќе побара, Владата ќе одобри, а ќе ја платат даночните обврзници, но тие...

Latest news

- Advertisement -spot_img