5.2 C
Ohrid
Wednesday, November 30, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Ковачевски на Колумбија Универзитетот: Ние сме функционална мултиетничка демократија

Ковачевски на Колумбија Универзитетот: Диверзификацијата на изворите за снабдување со енергенси клучна за енергетската независност

Премиерот Димитар Ковачевски во рамки на предавањето на Колумбија Универзитетот во дискусија со студентите одговори на прашањето за инвестициите во енергетиката. „Започнавме стратешки проекти во...

Ковачевски на Колумбија Универзитетот: Ние сме функционална мултиетничка демократија, пример како отворените прашања се решаваат со дијалог

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски одржа предавање на реномираниот Универзитет Колумбија во рамките на Форумот на светски лидери. Во фокусот...

Latest news

- Advertisement -spot_img