4.9 C
Ohrid
Monday, January 30, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Како ќе изгледаат Британија и Европа по Џонсон

Како ќе изгледаат Британија и Европа по Џонсон

Новинарот Ненад Шебек во Нови Дан зборуваше за оставката на британскиот премиер Борис Џонсон и за последиците што таа ќе ги има врз Велика...

Latest news

- Advertisement -spot_img