8.9 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Кабинетот на претседателот вели не извлековме поука од „Иван Михајлов“

Кабинетот на претседателот вели не извлековме поука од „Иван Михајлов“

Потребни се итни измени на Законот за здруженија и фондации во кој недвосмислено правно ќе се уредат нивните називи, вклучувајќи ја и постапката за...

Latest news

- Advertisement -spot_img