14.3 C
Ohrid
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Италија планира 14

Италија планира 14,3 милијарди евра за помош на граѓаните

Италија денеска планира да одобри нов пакет помош, вреден 14,3 милијарди евра, чија цел е да ги заштити компаниите и домаќинствата од наглиот пораст...

Latest news

- Advertisement -spot_img