8.4 C
Ohrid
Tuesday, December 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Италијанец е рекордер според бројот на собрани лименки од овој пијалок

Италијанец е рекордер според бројот на собрани лименки од овој пијалок

Италијанецот Кристијан Кавалети поседува најмногу лименки пепси (Пепси Кола) во светот, потврдува Гинис. Неговата колекција вклучува точно 12.402 лименки од целиот свет со многу оригинални...

Latest news

- Advertisement -spot_img