20.9 C
Ohrid
Sunday, October 2, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Истражување: Како се гледаат на тетоважите во деловниот свет?

Истражување: Како се гледаат на тетоважите во деловниот свет?

Денеска тетоважите се доста вообичаени во светот на бизнисот, но на некои тетоважи не се гледа благонаклонето, покажа истражувањето на речиси 700 испитаници на...

Latest news

- Advertisement -spot_img