7.9 C
Ohrid
Wednesday, November 30, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Информација од ОЈО за случувањата во Финансиската полиција

Информација од ОЈО за случувањата во Финансиската полиција

Двајца јавни обвинители од Јавното обвинителство на Република Северна Македонија, постапувајќи по претставка од Управата за финансиска полиција, во согласност со членот 28 од...

Latest news

- Advertisement -spot_img