3.3 C
Ohrid
Saturday, February 4, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Инфлацијата од 7

Инфлацијата од 7,3 отсто е највисока од финансиската криза

Цените на стоките и услугите за лична потрошувачка мерени со индексот на потрошувачките цени во Хрватска во март се зголемија во просек за 7,3...

Latest news

- Advertisement -spot_img