20.9 C
Ohrid
Sunday, October 2, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

„Илинден“ стана дел од Алијансата за етички медиуми во Албанија

„Илинден“ стана дел од Алијансата за етички медиуми во Албанија

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. – Алијансата ги...

Latest news

- Advertisement -spot_img