More
  - Advertisement -spot_img

  TAG

  изложби

  Богата музичка програма, изложби, жонглерско шоу и што уште не

  „Бела ноќ“ ќе се одржи на 1.10.2022 година – сабота, на повеќе локации низ Скопје. Скопјани и посетителите ќе имаат можност да уживаат во...

  Latest news

  - Advertisement -spot_img