3.3 C
Ohrid
Saturday, February 4, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Зошто повеќе луѓе умираат од Ковид за време на викендите отколку во работните денови?

Зошто повеќе луѓе умираат од Ковид за време на викендите отколку во работните денови?

Повеќе луѓе во светот умреле од Ковид-19 за време на викендите отколку во работните денови, покажаа резултатите од новата студија за светските стапки на...

Latest news

- Advertisement -spot_img