17.9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Златен медал со време на нов светски рекорд во трката на 100 метри со пречки освои нигериската атлетичарка Тоби Амусан на Светското првенство во Јуџин

Златен медал со време на нов светски рекорд во трката на 100 метри со пречки освои нигериската атлетичарка Тоби Амусан на Светското првенство во...

Златен медал со време на нов светски рекорд во трката на 100 метри со пречки освои нигериската атлетичарка Тоби Амусан на Светското првенство во...

Latest news

- Advertisement -spot_img