14.3 C
Ohrid
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Земјите од Отворен Балкан заедно ќе се справуваат со проблемите

Земјите од Отворен Балкан заедно ќе се справуваат со проблемите, најавени инвестиции

Вицепремиерката на Владата на Србија и министер за рударство и енергетика, Зорана Михајловиќ изјави дека работната група формирана во рамките на иницијативата Отворен Балкан...

Latest news

- Advertisement -spot_img