7.9 C
Ohrid
Thursday, December 1, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Земјите на ЕУ имаат право да одбијат барање за азил на бегалци од Русија

Земјите на ЕУ имаат право да одбијат барање за азил на бегалци од Русија

По сликите на масовно бегање од Русија вчера и најавите на некои земји дека нема да ги пропуштаат на своја територија, Европската Комисија вели...

Latest news

- Advertisement -spot_img