9.9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

За Европската политичка заедница во Прага ќе дискутираат над 30 земји

За Европската политичка заедница во Прага ќе дискутираат над 30 земји

Претседателот на Европскиот Совет и чешкото претседателство ги испратија официјалните покани до сите земји учеснички во Европската Политичка Заедница (ЕПЗ), меѓу нив и Северна...

Latest news

- Advertisement -spot_img