1.9 C
Ohrid
Monday, January 30, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Еден вид зеленчук се вади од полиците на продавниците

Еден вид зеленчук се вади од полиците на продавниците, содржи премногу пестициди

Еден вид зеленчук се вади од полиците на продавниците, содржи премногу пестициди Поради зголеменото ниво на пестициди линурон, Државниот инспекторат од пазарот го повлекува производот...

Latest news

- Advertisement -spot_img