9.9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Едвард Џозеф смета дека Бугарија не ги почитува македонскиот идентитет и историја

Едвард Џозеф смета дека Бугарија не ги почитува македонскиот идентитет и историја

Само граѓаните на оваа земја може да кажат што е закана за македонскиот идентитетот, тоа не може да го каже никој од страна, ниту...

Latest news

- Advertisement -spot_img