-1.1 C
Ohrid
Sunday, February 5, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Европската комисија сака да се обиде да ги намали цените на бензинот преку преговори

Европската комисија сака да се обиде да ги намали цените на бензинот преку преговори

Европската комисија преговара со доверливи добавувачи на гас за намалување на цените на гасот што се испорачува преку гасоводи, а доколку тоа не вроди...

Latest news

- Advertisement -spot_img