14.3 C
Ohrid
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Европската комисија поднесе четири тужби против Велика Британија поради наводно непочитување на договор за Брегзит

Европската комисија поднесе четири тужби против Велика Британија поради наводно непочитување на договор за Брегзит, што влијае врз увозот на стоки во Северна Ирска

Европската комисија поднесе четири тужби против Велика Британија поради наводно непочитување на договор за Брегзит, што влијае врз увозот на стоки во Северна Ирска. Од...

Latest news

- Advertisement -spot_img