25.9 C
Ohrid
Wednesday, July 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Европската комисија го обвинува Apple за бесконтактно плаќање

Европската комисија го обвинува Apple за бесконтактно плаќање

Европската комисија во понеделникот го обвини Apple дека ја злоупотребува својата доминантна позиција на пазарот за бесконтактно плаќање, оневозможувајќи им на своите конкуренти пристап...

Европската комисија го обвинува Apple за бесконтактно плаќање

Европската комисија во понеделникот го обвини Apple дека ја злоупотребува својата доминантна позиција на пазарот за бесконтактно плаќање, оневозможувајќи им на своите конкуренти пристап...

Latest news

- Advertisement -spot_img