16.9 C
Ohrid
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

додека ја подобрува јавната финансиска состојба

Фискалниот совет, додека ја подобрува јавната финансиска состојба, укажува на зголемување на трошењето

Состојбата со јавните финансии продолжува постепено да се подобрува, што се должи на високиот раст на приходите, заедно со брзото закрепнување на економската активност...

Latest news

- Advertisement -spot_img