More
  - Advertisement -spot_img

  TAG

  дизел

  Во Калифорнија, продажбата на нови возила со фосилни горива е забранета од 2035 година

  Кога ќе купите автомобил во Калифорнија во 2035 година, нема да морате да одлучувате помеѓу плин, дизел или електричен погон бидејќи повеќе нема да...

  Доколку РЕК не ја зголеми цената на Дизелот за 10 денари по литар денес,Операторите нема да набавуваат повеќе гориво

  Доколку Регулаторна Комисија на  Република Северна Македонија не реагира соодветно ,да јазголеми цената на Дизел горивото за 10 днари ,за да се ублажи нафтената...

  Истражување: Новите електрични возила се помалку сигурни од бензинските и дизелските

  Новите електрични автомобили се помалку доверливи и имаат поголема веројатност да развијат дефект од моделите на бензин и дизел, покажува новото британско истражување. Анкета на...

  Latest news

  - Advertisement -spot_img