16.9 C
Ohrid
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

дива депонија

Нефи ИК си присвоил дел од охридската „Касарна“ и пред очи на Гранична Полиција формирал диива Депонија на градежен шут,надлежните повторно молчат!?

На само 50 метри пред очите на припадниците на Гранична Полиција во комплексот „Касарна“ во Охрид или на само 20 метра од ограбениот Магацин...

Latest news

- Advertisement -spot_img