7.9 C
Ohrid
Wednesday, October 5, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Департментот ги повика властите да се потрудат повеќе

Департментот ги повика властите да се потрудат повеќе

На властите во Северна Македонија, САД им препорачуваат спроведување построги истраги, за гонење и осуда на осомничените трговци со луѓе, како и да не...

Latest news

- Advertisement -spot_img