8.5 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Делегација на Уставниот суд на регионална конференција во Белград

Делегација на Уставниот суд на регионална конференција во Белград

Делегација на Уставниот суд на Република Северна Македонија учествуваше на регионална конференција на тема „Примена на Европската Конвенција за заштита на човековите права-искуства и...

Latest news

- Advertisement -spot_img