8.5 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Дали новиот CR-V ќе биде ваков на стариот континент?

Дали новиот CR-V ќе биде ваков на стариот континент?

Хонда при презентацијата употреби позната тактика - веќе го претстави новиот CR-V во САД, но се уште не е јасно кога новодојдениот ќе се...

Latest news

- Advertisement -spot_img