25.9 C
Ohrid
Tuesday, July 5, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Дали знаете за што служи испакнувањето на копчето број 5 на далечинскиот управувач?

Дали знаете за што служи испакнувањето на копчето број 5 на далечинскиот управувач?

Ако ја погледнете вашата нумеричка тастатура на лаптоп или далечински управувач на телевизор, и двете треба да имаат мала точка, две точки или испакнување...

Latest news

- Advertisement -spot_img